Раздялата с даден човек в повечето случаи е трудно решение 

...
Раздялата с даден човек в повечето случаи е трудно решение 
Коментари Харесай

Съжалява ли бившият ви, че сте се разделили – ето как да разберете

Раздялата с даден човек в множеството случаи е мъчно решение  и следствията от него могат да са неприятни. Причините, които са довели до утежняването на връзките сред двама души, могат да бъдат най-различни, само че резултатът постоянно е един – разпад на двойката и вдишване по разнообразни пътища. В доста връзки сътрудниците не престават напред, срещат нови хора, с които се обвързват и не помнят за своето минало. В други случаи единият от тях в някакъв миг стартира да съжалява, че това се е случило и прави опити да се събере с досегашната си половинка. Лесно е да разберете дали вашият някогашен към момента изпитва усеща към вас и дали вие в действителност му липсвате. Ако виновността за раздялата ви е негова и той към този момент е почнал да съжалява за случилото се и че ви е изгубил,със сигурност ще го покаже.

Ето някои признаци, които могат да ви оказват помощ да разберете дали някогашният ви съжалява за раздялата:

 

Той стартира още веднъж да поддържа връзка с вас.

Може да е минало известно време, откогато някогашният ви сътрудник ви е оставил, само че внезапно да започнете да получавате персонални известия от него с въпроса по какъв начин се справяте и дали всичко при вас е наред. Разбира се, можете да бъдете почтени и да започнете неналожителен диалог за това по какъв начин и двамата се справяте с живота след раздялата. Няма нищо неприятно в това да си останете другари. Ако тази връзка продължи няколко дни поред, това може да значи, че той желае да се върне при вас. Това е по този начин, тъй като той евентуално си мисли, че след време заздравяват всички рани, вие към този момент сте му дала прошка и е допустимо да си дадете втори късмет.

Казва ви, че съжалява за раздялата и че виновността за това е изцяло негова

Когато вашият някогашен най-сетне осъзнае, че съжалява, че ви е напуснал, той ще бъдат повече от подготвен да ви сервира извинението, което сте заслужили. По този метод той желае да се реваншира за това, че ви е напуснал и не желае да страдате повече.

Започва да демонстрира по-голяма обвързаност към вас за разлика от преди

Когато вашият досегашен обичан желае да ви покаже, че откровено съжалява за направеното, той се пробва да се върне, като става по-внимателен и завързан спрямо времето, когато с него сте били двойка. Той желае да ви покаже, че ви цени по способи, по които по една или друга причина не е показвал предишното и желае да ви припомня за прелестните благоприятни условия, които може да имате, в случай че решите да се съберете още веднъж.

Говори за проблемите, пред които е изправен, изключително с актуалната си връзка

Понякога вашият някогашен може да ви потърси, даже в случай че сега има връзка. Той ще приказва за своите разочарования и проблеми с актуалната си партньорка, ще ви помоли за съвет или ще подмятна какъв брой хубаво би е било дружно и по какъв начин не е неприятна концепция още веднъж да се съберете.

Опитва се да компенсира грешките от предишното

Освен че някогашният ви сътрудник е по-привързан към вас, той се пробва да си изкупи виновността за времето, когато ви е наранявал, като прави всичко, с цел да ви види усмихната и щастлива. Той ви предлага помощ и своето наличие, когато имате потребност от него, да отпразнувате хубавите моменти и да прекарате дружно най-тъжните за вас мигове. Причината е, че той желае да компенсира тези моменти, в  които не е съумял да бъде там, когато сте имали потребност от вашия непосредствен човек. Не се изненадвайте, в случай че това се случи.

Премислете обстановката добре и преценете дали ще се чувствате, добре в случай че дадете втори късмет на връзката си.  Ако някогашният ви в действителност е изменен и към момента имате усеща към него, може да опитате още веднъж. Внимавайте обаче, с цел да не се разочаровате още веднъж.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР